Christian Louboutin lansează o linie de produse cosmetice pentru ochi

Christian Louboutin, cunoscut în lumea întreagă pentru pantofii pe care îi crează, a intrat și pe piața produselor cosmetice, începând cu o linie de oje pentru unghii, apoi cu rujuri de buze și gloss-uri, ambalate precum amuletele, care se puteau agăța la gât așa cum își agățau regii egipteni amuletele și continuând acum cu o linie de produse cosmetice pentru ochi, incluzând mascara, creion de ochi și creion de sprâncene. Linia de produse cosmetice pentru ochi se numește Les Yeux Noirs, se lansează luna aceasta și are un design impecabil.

Christian Louboutin Les Yeux Noirs Amplifying Mascara disponibilă în două nuanțe Khol și Sevillana, costă 70 de dolari și se poate comanda de pe site-ul:  us.christianlouboutin.com.

1487973686-hbz-beauty-louboutin-03

Creionul de ochi liner creat de Christian Louboutin are ca temă de inspirație egiptul antic. Christian Louboutin Oeil Vinyle Luminous Ink Liner este disponibil în trei nuanțe Khol și Roșu, costă 75 de dolari și este disponibil pe site-ul: us.christianlouboutin.com.

Christian Louboutin Brow Definer ieste disponibil în nuanțele: Blonde, Brunette, Auburn și Taupe, costă 40 de dolari și este disponibil pe site-ul: us.christianlouboutin.com.

1487973689-hbz-beauty-louboutin-01

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s