Calendarul Pirelli pentru anul 2017 promovează frumusețea naturală a femeilor

uma_thurman

Calendarul Pirelli pentru anul 2017 promovează frumusețea naturală a femeilor, în el apărând vedete de talie internațională precum Nicole Kidman, Ziyi Zhang, Kate Winslet, etc. complet nemachiate.

Pozele pentru calendarul Pirelli au fost realizate de faimosul fotograf Peter Lindbergh, alb-negru, 14 faimoase actrițe pozând pentru el complet nemachiate. În calendar apar Kate Winslet, Nicole Kidman cu privirea sa intensă, Penélope Cruz, Ziyi Zhang la câteva luni după ce a născut-o pe fiica sa, Helen Mirren arătând fantastic, Alicia Vikander, Robin Wright, Léa Seydoux, Rooney Mara, Julianne Moore, Uma Thurman, Charlotte Rampling și profesoara de origine rusă Anastasia Ignatova. 

În ziua de azi fotografiile alb-negru sunt ceva ieșit din comun, dar fotograful Peter Lindbergh și-a dorit un calendar cu poze alb-negru pentru a arăta frumusețea așa cum este ea în stare naturală, fără culorile și fardurile care sunt folosite pentru interese comerciale în fotografii, curajul femeilor de a fi ele însele, precum și sensibilitatea lor naturală.

Calendarul va fi distribuit doar clienților Pirelli.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s