Gigi Hadid – designer de ghete pentru Stuart Weitzman

Gigi Hadid poate acum să își adauge în CV și meseria de designer de ghete, pe lângă multele sale realizări, având în vedere faptul că a făcut echipă cu Stuart Weitzman și au realizat o colecție de ghete în ediție limitată.

Brand-ul descrie ghetele create de Gigi ca pe niște ghete de luptă cu tocuri, categorie de care nimeni nu știa că ar putea exista, până în acest moment.

1477390276-boots-stuart-weitzman

Pentu a celebra lansarea ghetelor create de Gigi Hadid, Stuart Weitzman a făcut echipă cu James Franco pentru a o filma pe Gigi Hadid în ringul de box.

Weitzman a spus despre videoclip: „Arta imită viața în film, deoarece ideea de a boxa în videoclip a venit de la faptul că Gigi Hadid merge la antrenamente de box” – deși cu siguranță în viața reală Gigi nu poartă tocuri și machiaj la antrenamentele de box..

Nu doar că ghetele sunt o frumusețe, dar cu o parte din vânzări, Stuart Weitzman dorește să construiască trei școli în Ghana, Guatemala  și Laos.

Prețul lor este de la 460 de lire și  până la 498 de lire și sunt disponibile în trei nuanțe: negru, argintiu și auriu închis, putând fi achiziționate de pe:

http://eu.stuartweitzman.com/en/shoes/booties/gigi-boot-copper-GIGIGLACOP.html?HP2_d_161025_gigiboot=1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s